Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

Λοιπόν, τα λόγια του Χριστού γαμάνε. Αγάπη πάνω απ' όλα, σεβασμός στον πλησίον, αποδοχή και του άνδρα και της γυναίκας ως ισότιμων όντων (του Χριστού λέμε, όχι της Εκκλησίας) και γενικά ωραιότατος τυπάς, έκανε τσάρκες με τα φιλαράκια του, τα έλεγε ωραία στον κόσμο, μπορεί να έπινε και κάνα μπάφο να 'ούμε άμα είχε κάνα καλό ντήλερ στη Βηθλεέμ και άμα ζούσε πιο μετά, έπαιζε να γυρνάγε και με κασετοφωνιά στον ώμο και τέρμα "Τζερούσαλεμ ,χήαρ αη εμ".

Επίσης, ο Κάρολος ο Μαρξ τα λέει κι αυτός καλά. Κοινωνική ισότητα, όλοι να έχουμε τα ίδια, να μην υπάρχουνε μουνιά που μας καταδυναστεύουν και που έχουνε παραπάνω. Ντάξει, αυτός ήταν λίγο κουράδας ως άτομο γενικότερα και έχω μια υποψία ότι άμα του 'λεγες 'ρε μαλάκα Κάρολε, πιάσε λίγο την αναφτήρα", θα σου απάνταγε "ώχουουουου, μωρέ, πάλι εγώ, προχτές εγώ δεν πήγα για σάντουιτς;".

Και νομίζω ότι τέτοιες θεωρίες περί τέτοιου τύπου ισότητας μόνο ένας τρικούραδος θα έγραφε, γιατί αυτός που δουλεύει σε μια δουλειά και είναι ο γαμάω, ο ικανότατος, όταν του δίνεις τον ίδιο μισθό με τα άλλα τα μουνόπανα που ξύνουνε πούτσα όλη μέρα ενώ αυτός φτυαρίζει διακόσα ανατρεπόμενα κάρβουνο, ε, αυτός δεν θα έγραφε τέτοιες θεωρίες. Πιθανότατα θα έγραφε ένα βιβλίο με τίτλο "ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΞΕΠΙΤΙΛΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ;". Αλλά τεσπά, ωραίος τύπος και ο Κάρολος.

Βουδισμός; Γαμάει. Ο προφήτης τους είναι το πιο ωραίο τυπάκι που παίζει, με το μπιροκοίλι του, αραχτός στον καναπέ να πούμε και τίγκα προφητεία. Και βαθιά υπόκλισις, και σέβας ο ένας στον άλλονε και αγάπη και τα ίδια με όλες τις θρησκείες πάνω κάτω.

Γκάντι; Σπέρνει. Η θεωρία της μη βίας, αλλά της παντοτινής αντίστασης σε όποιον δυναστεύει, καταπιέζει, καταπατά δικαιώματα. Ενωσε μουσουλμάνους και ινδουιστές με μοναδικό τρόπο και έδιωξε τον Βρετανό δυνάστη από τη χώρα του. Ατομάρα. Και αυτός μιλούσε για αγάπη, σεβασμό, ηρεμία.

Κομμουνισμός; Η θεωρία του τα σπάει. Πάνω κάτω όσα είπε ο Κάρολος, ισότητες κ.λπ. και μην τα ξαναλέμε. Φτάνει.

Και θα ρωτήσεις τώρα: ωραία, ρε μαλάκα Διπρόσωπε, κέφια έχεις πρωί πρωί, αλλά γιατί τον Χριστό τον σταυρώσανε και τον Γκάντι τον μπουμπουνίσανε και γιατί τελικά όλες οι θεωρίες όταν εφαρμόστηκαν έγινε της πουτάνας; Γιατί σε όσες χώρες εφαρμόστηκε ο κομμουνισμός έγινε της καριόλας; Γιατί όλα αυτά τα παραπάνω είναι πολύ ωραία σαν λόγια, αλλά στην πράξη δεν πιάνει τίποτα;

Θα σου πω ευθύς αμέσως. 

Γιατί όλα αυτά, όλες οι θεωρίες, όλα τα ωραία λόγια, βασίζονται σε ένα και μόνο πράγμα. Βασίζονται στο ότι ο άνθρωπος ως ον ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.

Ε, άμα ήταν καλός, κυρ μαλάκες, θα έπιαναν και οι θεωρίες.

Δεν πιάνουν επειδή ο άνθρωπος κατά βάση είναι ένα αυτάρεσκο, άπληστο, άκαρδο μουνόπανο, που κατά βάθος χαίρεται όταν τρώει πούτσα ο πλησίον επειδή δεν την έφαγε αυτός. 

Εγώ χαίρομαι όταν βλέπω αεροπορικό δυστύχημα που πεθάνανε 450 άτομα ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΕΓΩ. Το ίδιο και με το τσουνάμι. Το καταδιασκέδασα. Γιατί δεν με πήρε εμένα το κύμα, αλλά πήρε μια μικρή Ταϊλανδέζα, που πιθανότατα ήταν πουτάνα από τα δώδεκά της και την είχε βγάλει στο κλαρί ο πατέρας της. Και γι' αυτό χαίρομαι. Που δε με έβγαλε ο δικός μου και η κωλοτρυπίδα μου είναι απείραχτη από παιδέρες φορτηγατζήδες με μουστάκια που κάνουν παιδοφιλοτουρισμό και ξασπρίζουν τις σφυρίχτρες των μικρών Μογγόλων. Το λέω και το παραδέχομαι. Όταν λες "πέθανε ο Λάκης από καρκίνο", χαίρεσαι που δεν είσαι ο Λάκης και δεν πέθανες εσύ! Αν πεις ότι δεν χαίρεσαι, είσαι ακόμα πιο μουνί από τον μέσο άνθρωπο.

Έχεις κάτσει ποτέ να μιλήσεις για την κατανομή του πλούτου στη Γη, θέλοντας να υπερασπιστείς τα ανθρώπινα δικαιώματα, ρε μαλάκα; Είμαι σίγουρος πως ναι. Ε, δεν μπορεί να μην αναφέρθηκε το "1% που κατέχει το 95% του παγκόσμιου πλούτου". Και σε ρωτάω, ρε μουνί. ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1%; ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ; Οχι μόνο θα ήθελες, αλλά θα άφηνες να σου γαμήσει την αδερφή με στραπ ον ο νάνος από το Τζάκας ενώ παίρνει μάτι ο πατέρας σου για να μπορέσεις να μπεις σε αυτό το 1%.

Ο άνθρωπος κατά βάση είναι ένα αυτάρεσκο, άπληστο, άκαρδο μουνόπανο, το σιχαμερότερο σκουλίκι που έχει συρθεί σε αυτή τη γη, τα είπαμε. Αν δεν ήταν, δεν θα είχαμε ομαδικούς βιασμούς γυναικών, σωρούς από πτώματα βρεφών στη Ρουάντα που τα σκότωσε ο γείτονας ενώ πρώτα αποκεφάλισε τη μάνα τους μπροστά τους, τετρακόσιες χιλιάδες Σομαλούς που πέθαναν από πείνα, ενδοοικογενειακή βία, φόνους στο βωμό του χρήματος, του Χριστού (ειρωνεία, ε;), του Ισλάμ, του Χίτλερ, της πατρίδας, κανιβαλισμό πτωμάτων που είχε ο άλλος στο ψυγείο κάνα μήνα, σήριαλ κίλερζ και άλλα τόσα που θέλω δέκα άρθρα να τα αριθμήσω.

Μέχρι ο άνθρωπος, λοιπόν, να γίνει όντως καλός, μην ξανακούσω κανένα πούστη να μου πει για κομμουνισμό, Χριστό, Γκάντι, πούτσες και λουλούδια μπλε, γιατί ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. "Ναι, αλλά δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι όλα είναι ισοπεδωμέν...". ΣΚΑΣΕ! ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ! Δες γύρω τι συμβαίνει και έλα μετά μίλα μου για αγνά αισθήματα και παπάρια. 

Μόνο σε μία περίπτωση έχεις το δικαίωμα να μου πεις για αγάπη και όλα αυτά. ΜΟΝΟ αν είσαι η εξαίρεση στον κανόνα ότι όλοι είμαστε αρχίδια όρθια, που σημαίνει ότι είσαι ο επόμενος Χριστός, Γκάντι κ.λπ. Οπότε καλή πούτσα, αδερφέ. Μία των ημερών ένας τυπάκος θα έρθει και θα σου χύσει τα μυαλά στο πάτωμα ή θα σε κρεμάσουνε στην πλατεία του χωριού αφού σε λιντσάρουνε.

Τα λέμε.


Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...